Skål för den som tål alkohol skål?

Ser man på! Igår var det en riktig rolig dag, åkte hem ifrån avesta och städa ordning här hemma, sen kom det avesta folk så vi satt och grilla och små snutta lite på alkoholen. Senare drog jag och Ida (hon på bild) till våran kära vänner Beatrice & David, forsatt dricka där. Senare drog vi till stan och det var sala festivalen kallas det för, så vi gick ner ett par stycken och drog in dit och dom som var där och spelade var melody club, vilken ös det va! ;)
Och idag vaknade jag vid klockan 7, riktigt segt alltså. Klunkade i mig en halv flaska vatten på några sekunder för var grymt törstig tihi, men det var det värt. Nu har jag fräschat till mig med en dusch och ska väl fixa mig strax och dra ner till en affär och handla lite smått & gott till mig själv, är ju ensam hemma så varför inte passa på ;).
2011-07-31 @ 13:34:41 Permalink Whatever Kommentarer (0) Trackbacks ()


Godmorgon



Godmorgon gott & ont folk!
Som ni ser så var det där min frukost (lasagne och cola) och det var mättande i min valkmage!
Bjuder på en osminkad nyvaken vacker bild. Vaknade utav att Emelie stod utanför mitt fönster och pratade med någon klockan halv 10 och tjohej så blev jag pigg fast jag la mig vid klockan 6 i morse. Det är då jag sover bort hela dagarna men icke idag. :)


För att bli pigg så plockade jag ur disk i diskmaskinen och det tycker jag är vidrigt fast det är nydiskat.
Eller vidrigt kanske var att ta i, men jag får en rysning i kroppen som känns usch.
Får se hur dagen blir idag, ingenting planerat tror jag. Igår så skulle jag testa att bli vän med den där som har fejkat min profil så jag gav en vän förfrågan och idag såg jag att den hade accepterat.

Så jag försökte skynda mig att skriva i dens logg men då gick det inte, och nu hittar jag inte den någonstans? så får väl hoppas att den har roat klart sig. Borde den ha gjort eftersom alla redan vet att den är fejkad.
2011-07-20 @ 12:12:35 Permalink Whatever Kommentarer (0) Trackbacks ()


Home alone.


En synligare bild på tatueringen.
Idag åkte min mamma och hennes kille till åland, så jag blir själv hemma med syster Emelie tills fredag.
Vad ska man hitta på dom dagarna då? Kommer faktiskt inte på något roligt, men det visar väl sig. Jimmy kommer nog till mig på torsdag så en dag blir väl roande.
-
Jag åkte till norrland som jag skrev i något inlägg och där träffade jag Jimmys farmor och farfar och faster till honom. Vi grillade vissa dagar, drack lite vissa dagar, solade, ute med en båt och fiskade (fick inge fisk), blev i kastad i vattnet vissa dagar av min kära som var så snäll så det blev lite klädsim för mig os.v. Men trevligt var det iallafall att åka bort lite till trevligt folk.
2011-07-20 @ 00:35:20 Permalink utseende/hår Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tatueringen!


Sådär ja! Igår bestämde jag mig att jag skulle tatuera mig idag och självklart blev det av.
Jag var inte så nervös tills jag såg tatueringsmaskinen då började hela jag skaka av nervöshet haha, men det tack till lite ibland men det var ingen fara alls som jag hade förväntat mig pfft..

Webbkamera bild får duga så länge, ska köpa kamera imorgon eller övermorgon när jag får mina pengar så det blir bättre bild och nya bilder på mig. För det är helt dött via bloggen & facebook.. Nu förtiden känns det som jag vill ha allt nytt. Skriver nog imorgon hur det var i Norrland för har missat det har jag sett. "illa" Nu ska jag röra på valkarna och upp och titta på det okända med Elin och Emelie :)
2011-07-18 @ 22:58:20 Permalink Whatever Kommentarer (0) Trackbacks ()


Utger sig att vara jag?


Roande person som har falskat en profil och utger sig att vara jag?
Så nu är den iallafall anmäld, och jag har pratat med polisen och anmält den via facebook.
Det är verkligen sjukt lågt att kunna göra såhär, vad tänker den personen med?

2011-07-18 @ 12:49:24 Permalink Whatever Kommentarer (1) Trackbacks ()